Over Ons

Su en oma in Hatay, Turkije
Su en oma in Hatay, Turkije

Mijn naam is Freddy van den Bergh. Getrouwd met een Turkse vrouw en we hebben samen twee mooie kinderen Su & Kaya. De familie van mijn vrouw (Nilcan) is getroffen door de aardbeving in Hatay, Turkije. Haar broers, zussen en moeder zijn in één klap dakloos geworden en staan dus nu op straat. Daarnaast heeft mijn vrouw net als veel andere gezinnen in Hatay, Turkije familie, vrienden en kennissen verloren.

Met verschillende initiatieven proberen wij ons in te zetten voor verschillende families in Hatay, Turkije. Zo waren we bij de basisschool van mijn kinderen, waar mijn vrouw samen met een aantal andere moeders de actie ‘Noothulp’ heeft opgezet. Door nootjes te verkopen, een authentiek Turks product, hebben we een groot geldbedrag opgehaald voor Giro 555 om de slachtoffers van de aardbevingen te helpen.

Omdat het voor ons ook zo dichtbij komt wil ik jullie vragen om te doneren voor de families in Hatay, Turkije. We doen er alles aan om de families van mijn vrouw uit het getroffen gebied weg te krijgen, maar daar is geld voor nodig. Als ze weer een dak boven hun hoofd hebben in een ander gedeelte van Turkije, kunnen ze daar naar verwachting snel werk vinden en hun gezinnen weer onderhouden.

Elke familie die weer op eigen benen kan staan, kan vervolgens weer andere families in Turkije ondersteunen om hun leven opnieuw op te bouwen.

We hopen op uw steun ♥