Doneren als bedrijf of particulier

De beelden van de verwoestingen en al het leed dat zich afspeelt in Turkije en Syrië raken ons allemaal. Het leven van miljoenen mensen is verwoest. Wil jij met jouw bedrijf, instelling, vereniging of als particulier hulp bieden aan de getroffen families in Turkije en Syrië? Kom samen met jouw collega’s in actie en maak samen met ons het verschil!

Doneer nu

In de getroffen gebieden zijn basisbehoeften zoals water, hygiëne, voeding, elektriciteit en warmte minimaal aanwezig. Mensen hebben helemaal niets meer en moeten hun leven volledig opnieuw opbouwen. Dit is niet mogelijk zonder hulp van buitenaf. Naast mooie initiatieven zoals Giro555, hopen wij met deze website ons steentje bij te kunnen dragen.

Geld doneren of spullen beschikbaar stellen

Naast het doneren van geld zijn er verschillende manieren waarop je kunt helpen. Zo zijn er al verschillende initiatieven op gang gebracht ten behoeve van Giro 555. Ook kun je helpen met het doen van een oproep voor het beschikbaar stellen van spullen zoals fleece dekens, tenten en zeep. Of misschien is er wel een medewerker die zijn of haar diensten wil aanbieden. 

Vanuit Eye-C Multimedia kunnen wij promotiemateriaal beschikbaar stellen. Denk aan een poster, een landingspagina of een Social Media post. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van eerdere initiatieven. Wij hopen dat er nog veel mooie initiatieven mogen volgen. 

Actie ‘Noothulp’ 

Met de school van onze kinderen hebben wij nootjes verkocht in de wijk Vroondaal in Den Haag. Hiermee hebben we een geweldig bedrag van € 10.000,- opgebracht voor Giro555. 

Gouden Benefietstour

Samen met Cycle and the City organiseren we een speciale benefietstour door Scheveningen. Tijdens de tour word je meegenomen langs verborgen parels en horecalocaties, inclusief hapjes, drankjes en avondeten. De volledige opbrengst van de tour gaat naar de getroffen families in Turkije en Syrië. Binnenkort worden ook tours door Den Haag en Delft georganiseerd. Houd hiervoor onze socials en de website in de gaten.

Benefietstour

Gratis Pizza en steun Turkije

Royal Matic, een bedrijf dat pizzaovens levert aan pizzaketens als Domino’s Pizza en New York Pizza, heeft pizza’s beschikbaar gesteld aan bedrijven in het Forapark in Den Haag. Bij het ophalen van een gratis pizza kregen de medewerkers van de bedrijven de mogelijkheid om een donatie te doen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije. 

Gratis Pizza en steun Turkije

LED Boarding ADO Den Haag 

ADO Den Haag heeft LED Boarding beschikbaar gesteld om aandacht te vragen voor onze website om hulp te bieden aan de getroffen families in Turkije en Syrië. 

LED Boarding - ADO Den Haag

Interview Omroep West

In het teken van Giro555 waren was ik samen met mijn dochter Su tussen 12:00 en 12:30 te gast in het programma ‘Menno in de Middag’.

Interview Omroep West

Deze bedrijven en vrienden steunen ons

De volgende bedrijven steunen ons door donaties, sponsoring of het beschikbaar stellen van spullen en/of diensten om geld op te halen voor dit goede doel. Bedankt!

Mobiwerk – Uitzendbureau OV en Beveiliging
Van Heugten Tours – Touringcarbedrijf Den Haag
ADO Den Haag
Weighpack – Packaging Solutions
Henk Patat – Mobiele eetwagens huren

* Voordat we een bedrijf op de website plaatsen vragen wij eerst toestemming, aangezien we begrijpen dat er ook bedrijven zijn die anoniem willen doneren.

Deze artiesten steunen ons

Samantha Steenwijk – Is een Nederlandse zangeres. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar deelnames aan Bloed, Zweet & Tranen en The Voice.
Janah Louard – Is een allround zanger die al op z’n 15e zijn eerste solo optreden deed. Op 19 jarige leeftijd won hij bij Henny Huisman de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking als Rene Froger met “I will never fall in love again”.